Välkommen!

Jag som driver Hennes Hälsa & Rehab heter Viveka Österholm.
Jag har arbetat som legitimerad fysioterapeut i primärvården sedan 2013.

Sedan 2018 har jag vidareutbildat mig inom kvinnohälsa och samlat på mig stor klinisk erfarenhet inom området.

Jag är utbildad massör och erbjuder gravidmassage. 2013 utbildade jag mig även till personlig tränare då rörelse alltid har varit en naturlig och viktig del för mig i mitt liv.

I samarbete med Styrkefabriken i Gnesta erbjuder jag dig både personlig träning samt gruppträning, som till exempel gravidträning, mammaträning och utomhusträning.

Oavsett om du har kvinnorelaterade besvär eller inte är du varmt välkommen till mig. Som erfaren fysioterapeut och personlig tränare kan jag självklart hjälpa även dig som har andra besvär med kroppen. Jag arbetar både med förebyggande friskvård och behandlande fysioterapi.

Välkommen!

Jag som driver Hennes Hälsa & Rehab heter Viveka Österholm.
Jag har arbetat som legitimerad fysioterapeut i primärvården sedan 2013.

Sedan 2018 har jag vidareutbildat mig inom kvinnohälsa och samlat på mig stor klinisk erfarenhet inom området.

Jag är utbildad massör och erbjuder gravidmassage. 2013 utbildade jag mig även till personlig tränare då rörelse alltid har varit en naturlig och viktig del för mig i mitt liv.

I samarbete med Styrkefabriken i Gnesta erbjuder jag dig både personlig träning samt gruppträning, som till exempel gravidträning, mammaträning och utomhusträning.

Oavsett om du har kvinnorelaterade besvär eller inte är du varmt välkommen till mig. Som erfaren fysioterapeut och personlig tränare kan jag självklart hjälpa även dig som har andra besvär med kroppen. Jag arbetar både med förebyggande friskvård och behandlande fysioterapi.

Vad du får hjälp med

Kvinnohälsa

➢ Graviditetsrelaterade besvär
➢ Efterkontroll efter förlossning
➢ Magmuskeldelning
➢ Förlossningsskador
➢ Samlagssmärta
➢ Rehab efter gynekologiska operationer
➢ Urininkontinens/analinkontinens
➢ Blås- och tarmtömningssvårigheter
➢ Framfall
➢ Endometrios
➢ Klimakterierelaterade besvär

Friskvård

➢ Personlig träning
➢ Mammaträning
➢ Gravidträning
➢ Gravidmassage
➢ Barnvagnspromenad
➢ Return to running
➢ Förebyggande rådgivning inför operation, graviditet eller förlossning

Övriga tjänster

➢ Fysioterapi
➢ Videobesök
➢ Akupunktur
➢ Individanpassade fotinlägg
➢ Kurser
➢ Föreläsningar
➢ Företagshälsovård

Viveka sitter på sitt mottagningsrum

Högkostnadskort & friskvårdsbidrag

Hennes Hälsa & Rehab är en privat kvinnohälsomottagning som bedriver sjukvård och friskvård. Tjänsterna ligger inte inom ramen för den allmänna hälso- och sjukvården och högkostnadskort gäller inte. Du kan använda friskvårdsbidrag för personlig träning och gruppträning. Jag finns i Gnesta för en fysisk kontakt och arbetar även digitalt.

Föreläsningar & information

I mina sociala kanaler får du alltid aktuell information om vad som händer i min verksamhet. Du får också tips och råd om din hälsa eller träning.

Jag föreläser gärna kring min kunskap om kvinnors hälsa.

Vill du att jag kommer till er för att berätta mer?

Kontakta mig här!

Viveka sitter på sitt mottagningsrum

Högkostnadskort & friskvårdsbidrag

Hennes Hälsa & Rehab är en privat kvinnohälsomottagning som bedriver sjukvård och friskvård. Tjänsterna ligger inte inom ramen för den allmänna hälso- och sjukvården och högkostnadskort gäller inte. Du kan använda friskvårdsbidrag för personlig träning och gruppträning. Jag finns i Gnesta för en fysisk kontakt och arbetar även digitalt.

Föreläsningar & information

I mina sociala kanaler får du alltid aktuell information om vad som händer i min verksamhet. Du får också tips och råd om din hälsa eller träning.

Jag föreläser gärna kring min kunskap om kvinnors hälsa.

Vill du att jag kommer till er för att berätta mer?

Kontakta mig här!